Portfolio



<< powrót do galerii   
Mokotów74m, 3 pokoje, Skandynawsko – nasze aranżacje wnętrz
rozwiń info
+
zwiń info
×

metraż

74M

ilość pokojów

3

 

Mieszkanie na warszawskim Wilanowie od początku założeń projektowych miało mieć wszystkie cechy stylu skandynawskiego. Jego wystrój został zainspirowany projektami Svenda Erika Møllera oraz Alvara Alto gdzie forma oraz materiał gra nadrzędną rolę nad kolorem. Jednak nie chodziło tu o ugrzecznioną wersję tej stylistyki jaką coraz częściej spotykamy wokół nas, chcieliśmy urządzić to mieszkanie w bezkompromisowo minimalistyczny sposób. Celem było wykorzystanie w pełni powierzchni mieszkania o nietypowym rozkładzie oraz wielu skosach tak aby jak najlepiej służyło 4 osobowej rodzinie. Skomplikowanie powstałej formy zostało stonowane prostą kolorystyką bieli, czerni oraz szarości. Wysoka jakość użytych materiałów zapewni trwałość na lata a całość w harmonijny sposób tworzy miejsce w którym można spokojnie odetchnąć od miejskiego zgiełku.

  • Kuchnia w nowoczesnej aranżacji
  • Kuchnia w klasycznym stylu
  • Kuchnia w nowoczesnej aranżacji
  • Kuchnia w nowoczesnej aranżacji
  • Nowoczesna kuchnia utrzymana w jasnych barwach
  • Łazienka w klasycznym stylu
  • Łazienka w nowoczesnej aranżacji
  • Łazienka w minimalistycznym stylu
  • Łazienka w nowoczesnej aranżacji
  • Wnętrze w klasycznym stylu
  • Taras
  • Wnętrze w klasycznym stylu
  • Wnętrze w klasycznym stylu
  • Wnętrze w klasycznym stylu
  • Wnętrze w klasycznym stylu
  • Taras

metraż

74M

ilość pokojów

3

 

Mieszkanie na warszawskim Wilanowie od początku założeń projektowych miało mieć wszystkie cechy stylu skandynawskiego. Jego wystrój został zainspirowany projektami Svenda Erika Møllera oraz Alvara Alto gdzie forma oraz materiał gra nadrzędną rolę nad kolorem. Jednak nie chodziło tu o ugrzecznioną wersję tej stylistyki jaką coraz częściej spotykamy wokół nas, chcieliśmy urządzić to mieszkanie w bezkompromisowo minimalistyczny sposób. Celem było wykorzystanie w pełni powierzchni mieszkania o nietypowym rozkładzie oraz wielu skosach tak aby jak najlepiej służyło 4 osobowej rodzinie. Skomplikowanie powstałej formy zostało stonowane prostą kolorystyką bieli, czerni oraz szarości. Wysoka jakość użytych materiałów zapewni trwałość na lata a całość w harmonijny sposób tworzy miejsce w którym można spokojnie odetchnąć od miejskiego zgiełku.

podobają Ci się nasze realizacje?